Dagens middag

Detta recept hittade jag på Tasteline, det fick bli dagens middag.
(Lade dock till lite vitlök ovanpå fisken. Och sen hade vi ingen dill så det tog jag bort..)
Det var gott! Testa..
Har dock ingen bild.

Fiskfilé med cremefraiche

Tillagning

 

400g torsk, sej eller koljafilé

1tsk salt

2krm peppar

1 pressad citron

*

1 stor burk creme fraiche

2msk finklippt dill

2msk finklippt gräslök eller purjulök

 

Lägg fisken i smort ugnssäkertform, blanda i hop salt, peppar o citron häll över fisken. (Detta kan även bytas till citronpeppar som strös över fisken)

Bred creme fraicheblandningen över fisken.

Strö över 1-2 dl riven ost ( kan med gott resultat hoppas över)

Sätt in i ugnen i 250 grader i ca 30 min.

 

Servera gärna med potatismos och sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0