Dagens middag
Detta recept hittade jag på Tasteline, det fick bli dagens middag.
(Lade dock till lite vitlök ovanpå fisken. Och sen hade vi ingen dill så det tog jag bort..)
Det var gott! Testa..
Har dock ingen bild.
Fiskfilé med cremefraiche
Tillagning
400g torsk, sej eller koljafilé
1tsk salt
2krm peppar
1 pressad citron
*
1 stor burk creme fraiche
2msk finklippt dill
2msk finklippt gräslök eller purjulök
Lägg fisken i smort ugnssäkertform, blanda i hop salt, peppar o citron häll över fisken. (Detta kan även bytas till citronpeppar som strös över fisken)
Bred creme fraicheblandningen över fisken.
Strö över 1-2 dl riven ost ( kan med gott resultat hoppas över)
Sätt in i ugnen i 250 grader i ca 30 min.
Servera gärna med potatismos och sallad.
Kommentarer
Trackback